Gå til hovedinnhold

Long Stitch & Chain Stitch

Bok 5 og 6 av 6:

Kominasjon av Long Stitch og Chain Stitch. Kurs på Austvolltunet.




Long Stitch - skårne åpninger i ryggen:







Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Dagbok 2022 - Planner 2022

På niende året har jeg hatt som romjulsaktivitet å binde egen dagbok. Det er gøy å tilpasse omslag og innhold slik at det passer til min bruk. I år har jeg ikke limt noe, kun brukt nål og tråd. Teknikken heter Northern European Long-Stitch. De andre dagbøkene ligger her .                                                                                              

Dagbok 2020 - Planner 2020

Her kommer årets dagbok. Det er en stund siden siste jeg laget dagbok, den siste jeg laget var Dagbok 2017.   Broderiet  til årets dagbok fant jeg i Danmark på en strikkebutikk som heter  Bindestuen . Finally I finished Planner 2020. It has been a while since I made a planner - the last one was Planner 2017 . The emobroderi used on this planner I bought in Denmark - the shop is called Bindestuen . Temaet i år er rett og slett snop: nærmere bestemt gode gamle "Liqurice Allsorts" Filmsnutten er litt treg; velg fullskjerm og play så kommer den:) Broderiet skulle egentlig være til en nålepute Måtte ha med litt historikk til det gamle lakris-snopet. Hulling av leggene - fungerer godt inni en gammel telefonkatalog Tråden må vokses før bruk. 3 stk heftebånd sys inn i ryggen som forsterkning. Deretter limes 3 lag lerrets-stoff på - før hylsen til slutt. Når boken legges i press må man legge inn trekkpapir (øverst) + fuktsp

Kappeskjørt

Skjørtet er sydd av et 10 år gammelt stoff fra Selfmade (Stoff &Stil) . Mønsteret er fra Burda 8/2021. Logomerkelappen bestilte jeg fra Nominette . Logoen er designet i Canva . Jeg har aldri sydd prikkesting før, og måtte dermed sjekke i det fantastiske håndsømbiblioteket til Sømrom for å lære disse stingene.  Logomerkelappene fra Nominette har i utgangspunktet to jarekanter, men merkelappen var litt for brei for linningen, så derfor tråklet jeg først inn kantene før jeg sydde fast med prikkesting.